Руската Премиер лига отложи за неопределено време два мача от

...
Руската Премиер лига отложи за неопределено време два мача от
Коментари Харесай

Отложиха два мача от руската Премиер лига

Руската Премиер лига отсрочи за неопределен срок два мача от 19-ия кръг на шампионата. Това са срещите ФК Краснодар – Локомотив (Москва) и ФК Ростов – Криля Советов (Самара), които трябваше да се състоят на 27-и февруари. От лигата обясниха, че за момента мачовете остават без нов ден и час за провеждането им.

Причината е, че по-рано през вчерашния ден Федералната организация за въздушен превоз Росавиация разгласи, че стопира вътрешните полети до 12 града, които са ситуирани в южната част на страната и наоколо до украинската граница. Няма да работят летищата в Ростов на Дон, Краснодар, Анапа, Геленджик, Елиста, Ставропол, Белгород, Брянск, Орел, Курск, Воронеж и Симферопол, намиращ се на окупирания Крим.

Останалите мачове от кръга ще се проведат по предварителната стратегия. Това са срещите ФК Нижни Новгород – Урал, Химки – Динамо (Москва), Сочи – Арсенал (Тула), Спартак (Москва) – ЦСКА (Москва) на 26-и февруари. На 27-и играят Ахмат (Грозни) – ФК Уфа, Зенит (Санкт Петербург) – Рубин, които пък ще се срещнат на 28-и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР