Руската легенда Григорий Лепс направи документален филм по случай 55-годишнината

...
Руската легенда Григорий Лепс направи документален филм по случай 55-годишнината
Коментари Харесай

Руската звезда Григорий Лепс с документален филм

Руската легенда Григорий Лепс направи документален филм по случай 55-годишнината си. 50-минутното видео за звездата, която избра София за спирка на юбилейното си турне и за първи път ще изнесе концерт у нас на 3 ноември в Арена Армеец, бе излъчено в един от най-големите телевизионни ефири в Русия. Документалната лента, озаглавена „ По наклонной вверх “, разказва освен живота на именития музикант, композитор и продуцент, а и нелекия път в кариерата му до върха.

Пред камерата Лепс прави изключителни самопризнания – за грешките, които е допускал като млад, за неуспеха на първия си брак, за актуалната брачна половинка, в това число и за демоните в него. „ Събрах всички грехове, които човек може да събере - толкоз са доста. Познавам всичките си демони, като с някои от тях съм се изправял лице в лице.

Аз се боря с тях, а те с мен – непрекъснато повеждам битка с тях. Има една блестяща фраза: Богът, който виси на стената, от самото начало е в спор с Бога, който е в мен “ – споделя неприятното момче на съветската музикална сцена и добавя: „ Пълните с аудитория зали обаче те одобряват подобен, какъвто си. Особено когато успееш да удържиш успеха над самия себе си. И когато останеш на първо място човек “. От биографичната лента излиза наяве, че Григорий Лепс на 55 години към този момент е на един по-различен и величествен стадий от живота си или както самият той споделя:

„ Вече съм на друга скорост “. Изпълнителят на „ Я Счастливый “ разкрива също: „ Благодарен съм на ориста, че съумя да ме срещне с хората, които познавам. А също и с тези, които ми помогнаха да бъда това, което съм. Още повече, че характерът ми не е захар “. Захар или не, точно невероятният темперамент на Лепс му оказва помощ да стане една от най-големите музикални звезди освен в Русия, само че и в цялостен сват, която може да се похвали с безчет концерти и стотици влиятелни оценки и самопризнания зад тила си.

Първият огромен концерт на Григорий Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лева до 70 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР