Руската федерация не планира да окупира територията на Украйна, твърди

...
Руската федерация не планира да окупира територията на Украйна, твърди
Коментари Харесай

Митрофанова с нова порция лъжи

Руската федерация не възнамерява да окупира територията на Украйна, твърди скандалната посланичка на Русия в България Елеонора Митрофанова във видеозапис на страницата на задачата.

В него тя изяснява, че всяка седмица ще дава сходни брифинги за дейностите на съветските сили в Украйна.

Вземат се всички допустимо ограничения за запазването на живота и сигурността на мирните поданици. Ударите се нанасят единствено по военни обекти при потреблението на високоточни оръжия, лъже Митрофанова.

По думите й досега 2911 военни обекта са разрушени. 90% от военните летища на Украйна са изумени. Няма и дума за разрушните учебни заведения, лечебни заведения, жилищни здания!

През последните два дни се прави всичко допустимо за обезпечаване на филантропични коридори. Евакуацията на жителите върви мъчно, защото формированията на украинските националисти пречат на организацията. Те употребяват мирните поданици като жив щит, повтори опорката на Кремъл Митрофанова.

Посланикът приказва и за биологичните лаборатории, които Русия заяви, че е разкрила в Украйна. По думите й не престават анализите на документите за секретно военно-биологични действия на Съединени американски щати.

Американците са възнамерявали работа с патогените на птици и влечуги, а по-късно проучване опциите за преместване на африканска чума и антракс по свинете. Провеждали са опити с образци от ковид от прилепи. Целта е била основаване на биологично оръжие за прикрито разпространяване на смъртоносни патогени, ориентирани против Русия. Тези патогени могат да бъдат рискови и за цяла Европа, твърди скандалната посланичка.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР