Руската държава и армия от години се опитва да наложи

...
Руската държава и армия от години се опитва да наложи
Коментари Харесай

Кабинетът подсилва армията ни, за да отговори на Русия по море


Руската страна и войска от години се пробва да наложи доминация на техните военновъздушни сили в Черно море. Тези опити не са от през вчерашния ден, не са от през днешния ден и методът да се противопоставим на това е да се увеличи боеспособността на армията ни с ракети и с радиолокационни станции . Това съобщи министър председателят Николай Денков в отговор на въпрос трансформира ли се обстановката за сигурността на България с съветските ракети на военновъздушните сили " Кинжал " в Черно море.

Денков посочи още, че държавното управление работи както по рационализация на армията , по този начин и по увеличаване на източния фланг на НАТО.

Припомняме, че по разпореждане на съветския президент Владимир Путин съветските въздушно-космически сили стартират непрекъснати патрули над Черно море. Според съветския президент това решение е взето поради Съединените щати, които " трансферираха две авиационни групи в Средиземно море ". Путин напомни, че комплексите " Кинжал " имат обхват от над хиляда километра при скорост девет Маха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР