Руската банка ВТБ от тази есен се отказва от услугите

...
Руската банка ВТБ от тази есен се отказва от услугите
Коментари Харесай

Руската банка ВТБ се отказва от услугите на колекторите

Руската банка ВТБ от тази есен се отхвърля от услугите на колекторите. С длъжниците, просрочили заемите си до 30 дни ще поддържат връзка роботи. Информацията е на изданието РИА „Новости“, което цитира представители на банката.

Ръководството на съветската банка ВТБ показа, че роботите не се подават на прочувствени разтърсвания и съблюдават всички етични правила при общуването с клиентите-длъжници. А живите колектори не постоянно съумяват да овладеят страстите си.

В момента планът се тества в някои пилотни клонове на банката. Роботите ще заменят колекторите от 1-ви септември тази година. ВТБ посочи, че взаимоотношението на колекторите с длъжниците ще продължи. Роботите ще се употребяват единствено за просрочия до 30 дни. Първоначално те единствено отчасти ще заменят телефонните колектори. При положителни резултати, те напълно ще поемат телефонните диалози за закъснения в границите на 30 дни.

Наскоро се появи информация, че и съветската Сбербанк заменя човешката мощ с роботи. Неотдавна и тази банка вкара в работния развой няколко типа роботи, съществено повишаващи продуктивността на труда. Представители на Сбербанк оповестиха, че сменените от роботите чиновници няма да бъдат уволнявани. Те ще бъдат назначавани на други длъжности и ще извършват други задания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР