Руската армия вероятно няма да може да поддържа сегашната си

...
Руската армия вероятно няма да може да поддържа сегашната си
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Русия няма сили за нова офанзива в Украйна

Руската войска евентуално няма да може да поддържа сегашната си активност на нахлуване в Украйна и е малко евентуално да напредне през 2023 година

Това съобщи ръководителят на националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс по време на чуване в Сената на Съединени американски щати, посочи Би Би Си.

" Не предвиждаме съветската войска да се възвърне задоволително през тази година , с цел да реализира огромни териториални придобивки ", сподели тя.

Въпреки това съветският президент Владимир Путин може да счита, че времето работи за него и удължаването на войната " може да е най-хубавият останал път за него, с цел да обезпечи съветските стратегически ползи в Украйна , даже в случай че това отнеме години ", счита шефът на американското разузнаване.

Според Хейнс американската разследваща общественост счита, че след една година война и неуспех на главните стратегически цели на Русия Кремъл е осъзнал по-добре рестриктивните мерки на съветските сили.

Междувременно армията страда от загуби на персонален състав и дефицит на муниции, които са изострени от интернационалните наказания.
 С декрет Путин притиска фирмите да извършват в период военните поръчки
С декрет Путин притиска фирмите да извършват в период военните поръчки

Руската стопанска система на процедура е сложена на военновременни основи

Така че, съгласно Хейнс, Путин в този момент евентуално е " концентриран върху по-скромни военни цели ".

" Освен в случай че Русия не разгласи насилствена готовност и не дефинира съществени източници за доставяне с муниции за себе си, нейната войска ще изпитва все по-големи компликации да поддържа даже настоящето си равнище на настъпателни интервенции ", сподели Хейнс.

В резултат на това главната задача на съветската войска в Източна Украйна може да се окаже задържането на окупираните територии, добави тя.
 Скритото оръжие на Путин: помпите за кърма
Скритото оръжие на Путин: помпите за кърма

За пътя на Антъни Блинкън към Индия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР