Руската армия се учи от грешките си в Северна Украйна,

...
Руската армия се учи от грешките си в Северна Украйна,
Коментари Харесай

National Interest: Русия се учи от грешките си на фона на битката за Донбас

Руската войска се учи от грешките си в Северна Украйна, твърди върховен чиновник от бранша на защитата на Съединени американски щати.

„ Това, което видяхме през последните няколко дни, е, че не престават да се пробват да дефинират изискванията “, сподели служителят в телефонен диалог с кореспонденти в понеделник, съгласно CNN.

„ Наричаме това оформящи интервенции ", съобщи той.

„ Изглежда, че те се пробват да се поучат от несполучливите уроци на север, където не са имали подобаващи качества за поддръжка в региона, в който се канят да оперират “, сподели служителят.

Той добави, че съветските военни са били видяни да реалокират тежка артилерия, „ средства за командване и надзор “, „ авиация, изключително ротационна авиационна поддръжка “ като част от скорошното си разполагане в Източна и Южна Украйна.

Даниел Дейвис, старши помощник в Defense Priorities, който служи в армията на Съединени американски щати, означи, че в началните стадии на войната Русия е заела прекомерно малко войски, с цел да обсади толкоз огромен и добре предпазен град като Киев. Докато войната навлиза във втората си фаза, Кремъл подхваща стъпки за укрепване на съветските сили, които се бият в източната част на страната.

Смята се, че съветските и обвързаните с Русия сепаратистки сили са на ръба на консолидиране на контрола си над югоизточния пристанищен град Мариупол, което ще освободи още дванадесет батальонни тактически групи (БТГ) – или близо 12 000 бойци – за присъединяване в борба интервенции другаде в Украйна.

По-рано тази седмица беше обявено, че Русия е трансферирала към единадесет батальонни тактически групи в Украйна през последните няколко дни, с което общият брой на съветските БТГ в страната е седемдесет и шест.

През април беше разкрито, че съветският президент Владимир Путин е назначил военачалник Александър Дворников, краткотрайно изпълняващ длъжността пълководец на Южния боен окръг на Русия и началник на военната акция на Русия в Сирия, да служи като върховен пълководец на съветските сили в Украйна.

Преди назначението на Дворников не е имало нито един пълководец, виновен за всички съветски войски, участващи във войната. Тази смяна може да рационализира командната верига на Русия, смекчавайки очевидната липса на единодушие, проявена от съветските сили на северния спектакъл на войната през март.

Украински публични лица потвърдиха тази седмица, че съветските сили са почнали огромна нова атака в района на Донбас.

„ Руските сили започнаха борбата за Донбас, за която се подготвяха отдавна и забележителна част от съветските сили са съсредоточени и фокусирани върху тази атака “, сподели украинският президент Владимир Зеленски във видеообръщение в понеделник.

Непосредствената цел на съветските военни в Донбас явно е да обкръжат и унищожат чувал от близо 50 000 украински бойци, което доста ще понижи способността на Украйна да се бори за огромни елементи от източните й територии.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР