Руската армия се опитва по всички начини да забави операциите

...
Руската армия се опитва по всички начини да забави операциите
Коментари Харесай

Великобритания: Русия се опитва да забави контраофанзивата в Южна Украйна

Руската войска се пробва по всички способи да забави интервенциите на украинската контраатака в южната част на страната, се споделя в оповестена в Туитър разследваща оценка на английското министерство на защитата, представена от Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10999
" През последните седмици Русия приоритизира и усъвършенства тактики, целящи забавянето на интервенциите на украинската бронетанкова контраатака в Южна Украйна ", заяви министерството. За задачата силите на Москва разчитат на първо място на потреблението на огромни количества противотанкови мини.

" В някои региони плътността на минните полета демонстрира, че Русия евентуално е употребила доста повече мини, в сравнение с се планува във военната ѝ теория ", прибавя английското министерство.

След като забави настъплението на Украйна, Русия се пробва да нанесе едностранни удари по украинската бронирана техника, като употребява артилерия, щурмови хеликоптери и дронове, отбелязва Българска телеграфна агенция.

" Макар че Русия реализира прочут триумф в началните стадии на украинската контраатака, нейните сили не престават да страдат от основни недостатъци, изключително прекомерно разпръснати елементи и дефицит на артилерийски муниции ", довършва министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР