Руската антидопингова агенция (РУСАДА) има нов шеф, като начело на

...
Руската антидопингова агенция (РУСАДА) има нов шеф, като начело на
Коментари Харесай

Руската антидопингова агенция назначи нов шеф в търсене на изход от кризата

Руската антидопингова организация (РУСАДА) има нов началник, като отпред на центъра застава Вероника Логинова. Ходът идва като реакция на продължаващите допинг кавги към съветския спорт и влошения имидж на страната.

Москва ще се опита да излезе от рецесията, откакто от 2015 година съветският спорт търпи наказания.

От години на огромни интернационалните надпревари съветските тимове се състезават под безпристрастен байрак. Така ще бъде и за идните зимни олимпийски игри в Пекин, както и международното състезание по футбол в края на 2022 година

Наскоро беше удължено и.

" Вероника Логинова е новият общоприет шеф на РУСАДА ", заяви организация " Интерфакс ".

В последната година РУСАДА беше ръководена от Михаил Буханов, който застана на мястото на отстранения Юрий Ганус - дълготраен шеф, обвързван с допинг свадите.

Асоциацията на съветските юристи, която е един от създателите на РУСАДА изрази вяра, че с това предопределение съветският спорт ще върне интернационалните си позиции, а страната по-скоро ще се състезава със личния си байрак.

" Това е доста значима стъпка в посока връщане на съветския байрак и народен химн на интернационалните надпревари. Също по този начин би трябвало да бъдат вдигнати всички санкции ", разяснява ръководителят на асоциацията Владимир Груздев.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР