Руска TikTok сензация припада на сцената, след като получава призовка

...
Руска TikTok сензация припада на сцената, след като получава призовка
Коментари Харесай

Руска звезда от TikTok припада на сцената, след като получи призовка за армията

Руска TikTok сензация припада на сцената, откакто получава призовка да се причисли към армията, заяви Би Би Си, представена от Радио.

Xolidayboy, с същинско име Иван Минаев, получи документите на летище в Южна Русия в понеделник.

Малко по-късно той изгубил схващане по време на шоу в южния град Ставропол.

Минаев е роден в пристанищния град Севастопол в Крим, окупиран от Русия през 2014 година През 2020 година той се мести в Москва.

Xolidayboy е прочут с обществения си имидж, който извънредно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите.
Той е бил откаран в болница след колапса си и съгласно известията не е в тежко положение.

Дни преди връчването на призовката Екатерина Мизулина, началник на Лигата за безвреден интернет, съветския орган за цензура в интернет, обществено възрази против " проукраинските " видеоклипове, оповестени от Минаев в обществените мрежи.

В клиповете Xolidayboy се назовава " украинец " и споделя, че съветското анексиране на Крим не е подобрило живота на кримчани.

Екатерина Михайловна е подлагала на критика и заплашвала разнообразни други съветски звезди и блогъри, упрекнати в антивоенни възгледи.

Преди това тя прикани различен ТикТокър, Данила Милохин, да бъде свикан в армията поради хипотетични " русофобски изявления ", което съгласно известията го е предиздвикало да избяга от страната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР