Руска част, прехвърляща се през понтонен мост на река Днепър

...
Руска част, прехвърляща се през понтонен мост на река Днепър
Коментари Харесай

Господи, помилуй! Бляд! Руски войник засне атаката на ВСУ срещу понтонен мост до Нова Каховка - Свят

Руска част, прехвърляща се през понтонен мост на река Днепър покрай Козацке против брега на Новая Каховка беше връхлетяна от украински артилерийски обстрел до момента в който се намира по средата на моста. Инцидентът е станал на 5 километра от центъра на Нова Каховка и на ок. 90 километра източно от Херсон в окупираната Херсонска област и съгласно информация на украинската страна при офанзивата, осъществена с „ Точка-У “ са били унищожени 12 камиона, пренасящи муниции.

Боец, пътуващ в един от камионите „ Урал “ е снимал трагичния миг на видео, което разказва целия смут, сполетял солдатите на Путин и първичните им чисто човешки реакции. Предупреждаваме, че фрагментите съдържат подиуми на фрапантна свирепост, с която всеки ден се срещат и цивилното население на Украйна и украинските бойци, които пазят родината си.



„ Блеха-муха, какво е това шибаното запушване, бляд, а? Ох, Господи, избави ни и сохрани ни, на това въшливото понтонче. Това е провали, я каква яма (камерата демонстрира яма от гърмеж на брега). “ – споделя първоначално операторът. След това автомобилът навлиза в понтона и се приближава доникъде му. По краищата на оборудването се виждат военни регулировчици със знаменца. В каросерията туба за гориво, сандъци с муниции и върху тях поставена винтовка с оптически прицел.

„ Къде там, насам! “ – чува се зов, след което следва звук от изстрел. После още един. „ Господи, помилуй! “ – чува се уплашен глас на мъж. После се чуват шумове, нещо се прекатурва, По каросерията се виждат капки кръв. Чуват се крясъци „ Бляд! “ и викове от болежка. Крясъците идват от войник, който се търкаля на земята, дъри се за дясното ухо и стене от болежка и си споделя по-тихо „ Господи, помилуй! “ Взривовете от украинската артилерия през цялото това време не престават. Насам! Наблизо до стенещия някой е приклекнал и превързва различен войник.

Артилерийският обстрел е част от военните дейности на ВСУ в започнатата контраатака по Херсонското направление. Според донесенията на съветската страна през последното денонощие с артилерия и РСЗО украинските военни обстрелват останките от мостовете и понтонните уреди по цялата дължина на Днепър в зоната на Херсонското контранастъпление.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР