Руска бизнесдама, която живее във Варна, разказа, че е била

...
Руска бизнесдама, която живее във Варна, разказа, че е била
Коментари Харесай

Упоиха руска бизнесдама и откраднаха бижута за 100 000 евро

Руска бизнесдама, която живее във Варна, описа, че е била упоена с газ, до момента в който спи в къщата си, а крадците са отмъкнали неповторими бижута за над 100 000 евро.

Нападението е станало малко след среднощ против 16 август.

Ирина Милер описа пред Нова телевизия, че в един миг се е събудила от звука на алармата, само че едвам съумяла да стане, тъй като била мощно замаяна, не можела да си стои на краката, а устата й била пресъхнала. Така схванала, че е била упоена. Очевидно същото се е случило и с подготвеното й куче, което не е реагирало против крадците. Полицаите, пристигнали на оглед, също усетили парене в очите.

Къщата има охранителна система, само че не и особено в спалнята, в която обирджиите влезнали през врата с мрежа.

Когато се събудила, с последни сили съумяла да натисне паник бутона. По-късно, при оглед на записите от камерите, се схванало, че крадците са ровили из къщата 40 минути. Според нея те са търсели документите на част от бижутата, които били единични бройки.

"Подарък са ми от мъжа ми и за мен те имат и сантиментална стойност. Взели са също златен пръстен с глава на пантера, който е моя авторска работа и е с моите букви "И. Милер ", също часовник за 20 000 евро, медальон ", сподели още бизнесдамата.

След случилото се тя е в потрес и не може да заспи, счита да постави още камери и лазери, с цел да се защищити от други нападения. Жената съобщи, че обича България, по тази причина пристигнала да живее тук преди 5 години, само че не вярвала, че е допустимо това да се случи.

От полицията оповестиха, че е почнало следствие, само че към този момент не могат да дадат информация.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР