Русия заяви днес, че е свалила седем украински дрона в

...
Русия заяви днес, че е свалила седем украински дрона в
Коментари Харесай

Русия заяви, че е свалила седем дрона на по-малко от 200 км от Москва

Русия съобщи през днешния ден, че е свалила седем украински дрона в Калужка област, на по-малко от 200 км югозападно от Москва, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11359
Руското министерство на защитата съобщи, че съветските сили са пресекли " през нощта опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с дронове над Калужка област ", на към 180 км от Москва.

" Шест дрона бяха свалени от системите за противовъздушна защита ", уточни в изказване съветското ведомство, в което се разяснява, че няма жертви и материални вреди в резултат на офанзивата. По-късно през днешния ден губернаторът на Калужка област Вячеслав Шапша съобщи в " Телеграм ", че в региона е свален седми дрон. Шапша посочи, че няма нито потърпевши хора, нито развалена инфраструктура.

Тази информация бе оповестена на фона на възходящия през последните седмици брой на украинските офанзиви с дронове на съветска територия, цели на които постоянно стават Москва и Кримският полуостров, отбелязва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В сряда Русия съобщи, че е обезвредила украински дронове, насочили се към Москва, като призна, че един от тях се е врязал във висока постройка в бизнес зоната на съветската столица " Москва сити " - в същата постройка, която бе наранена при сходна офанзива през уикенда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР