Русия започва разследване дали цар Николай II и неговото семейство

...
Русия започва разследване дали цар Николай II и неговото семейство
Коментари Харесай

„Дейли мейл“ с шокираща версия! Последният цар на Русия Николай II е бил разстрелян със семейството си като част от "еврейско ритуално убийство"

Русия стартира следствие дали цар Николай II и неговото семейство са били убити от евреите като част от " ритуално ликвидиране ", написа „ Дейли мейл “. Отец Тихон Шевкунов, ортодоксалният свещеник, управляващ следствието, е измежду твърдите членове на църквата, които настояват, че последният съветски император е бил погубен поради еврейски обред.

Цар Николай е убит, дружно с жена си и пет им деца от болшевиките в Екатеринбург под управлението на коменданта Яков Юровски през 1918 година, откакто Владимир Ленин идва на власт. Оттогава се разпространяваха какви ли не клюки за събитията към неговата гибел.

Борух Горин, представител на Федерацията на еврейските общности, най-голямата еврейска група в Русия, изрази мощна угриженост по отношение на изказванията. По думите му това е " завръщане към най-мрачните епохи ".

По време на Средновековието в Европа някои хора са вярвали, че евреите убиват християни, с цел да употребяват кръвта им за ритуални цели. Според историците обаче няма съображение за това в еврейския набожен канон или исторически обстоятелства.

Царят и неговото семейство са били екзекутирани от болшевишки стрелец на 17 юли 1918 година в сутерена на комерсиална къща, където са били държани в град Узулинг. Руската православна черква ги прогласява за светии през 2000 година

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР