Русия уверено запазва статута си на един от лидерите на

...
Русия уверено запазва статута си на един от лидерите на
Коментари Харесай

Путин: Русия уверено запазва статута си на един от лидерите на световния пазар на оръжие

Русия решително резервира статута си на един от водачите на международния пазар на оръжие и военна техника. Това сподели съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета за междуетнически връзки, оповестяват съветски медии.

„ Системата за държавно ръководство на военно-техническото съдействие с непознати страни се трансформира във значим инструмент за външната политика на Руската федерация. Руската федерация сполучливо изнася обилни размери оръжия, макар невиждания напън от наказания и нелоялна конкуренция от страна на Съединени американски щати ", добави Путин.

„ Противниците на Русия не могат да се оправят със личните си миграционни проблеми, само че се пробват да основават проблеми в Русия. Друга значима сфера е миграцията. Имайки поради нейното въздействие върху равнището и качеството на междуетническите връзки в страната, несъмнено, тук има доста проблеми. Ние доста добре разбираме това и виждаме тези проблеми. Няма да ги изреждам, само че всеки от тях има особена стойност и е извънредно изострен, а тук нашите по този начин наречени съперници се пробват да ни пречат, да ни основават спомагателни проблеми. Странно е като го виждам - ​​самите те имат проблеми от горната страна. Няма да се оправя с това изцяло, безусловно ", сподели още Путин.

„ Колкото повече наказания бяха подхванати против нас, колкото повече клюки имаше, толкоз по-висок ставаше параметърът на тази обща консолидация. За последните пет години той набъбна с една трета и към началото на 2023 година надвиши 94% ", добави Путин по време на съвещание на Съвета по интернационалните връзки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР