Русия трябва да бъде научена да уважава другите, а също

...
Русия трябва да бъде научена да уважава другите, а също
Коментари Харесай

Зеленски: Ще научим Русия да уважава другите и ще я принудим да търси път към мира

Русия би трябвало да бъде научена да почита другите, а също и да бъде принудена да търси път към мира. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски в границите на изказване във връзка откриването на интернационална украинско-шведска галерия, предава.

Държавният глава означи, че множеството нации по света са решили и са избрали мира, а " някои просто не са имали шанс със съседите си “. Той акцентира, че Украйна в никакъв случай не е желала война, която е несъответствуваща за XXI век, напомняща за XIX и даже XVIII век.

" Непредизвиканата и незаконна съветска експанзия е отражение на злата част от човешката душа, която се бори за владичество, презира живота и не е научила нищо от историята, макар че обича да си спомня историята “, акцентира Зеленски.

Президентът означи, че Русия би трябвало да бъде научена да почита другите, а не да подценява мира.

" Трябва да научим Русия да почита другите. Трябва да я принудим да търси път към мира. И това е допустимо. В историята остават не тези, на които им е било елементарно и които са се примирили, а тези, на които им е било мъчно, само че са оживели “, съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР