Русия стана част от блок, който представлява заплаха за Съединените

...
Русия стана част от блок, който представлява заплаха за Съединените
Коментари Харесай

InsideOver: Русия, Китай и Северна Корея създадоха триъгълник на смъртта в Тихия океан

Русия стана част от " блок ", който съставлява опасност за Съединените щати в Индо-тихоокеанския район. На всяка географска карта към този момент е напълно явен   " триъгълника на гибелта " в Тихия океан, който се състои от Китай, Северна Корея и Русия, написа в своя публикация за политическият наблюдаващ Федерико Джулиани.

Пхенян и Москва единствено биха се радвали да засилят натиска върху Вашингтон в региона, пробвайки се да усложнят живота на администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, която е принудена да следи деликатно както развиването на украинската спор и дейности в Източна Азия, отбелязва още създателят на публикацията.

Очакванията войната в Украйна да генерира световен резултат на доминото с умножаване на напрежението по всички географски ширини, сигурно към този момент се демонстрират като ефект  в Азия. Все още няма втори азиатски " топъл фронт ", който да се опълчи на доста горещия, ситуиран в Източна Европа, само че без подозрение температурата в Индо-Тихоокеанския регион започва да се повишава. И не става дума за полуделия климат, написа Джулиани. По-конкретно, Русия стартира геополитическа игра в Далечния изток, с учения и военни маневри, доста постоянно ръка за ръка с Китай, които засягат Съединените щати и техните локални сътрудници, Япония и Южна Корея преди всичко.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР