Русия спира износа на обработени зърнени храни като готова за

...
Русия спира износа на обработени зърнени храни като готова за
Коментари Харесай

Русия спира износа на зърнени храни

Русия стопира износа на обработени зърнени храни като подготвена за консумация елда, ориз или овесени ядки за 10 дни от 20 март, това излиза наяве от писмо на Росселхознадзор до районните му подразделения, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2081
Вътрешното търсене на този вид храни, най-много на елда, мощно се усили, защото руснаците се запасяват с съществени артикули, разтревожени от разпространяването на COVID-19.

Броят на случаите на ковид в Русия доближи 438, в Украйна са инфектирани 73 души

Русия е най-големият експортьор на зърно в света. Традиционният експорт на зърно, в това число пшеница, обаче не е обиден от възбраната. Правителството заяви по-рано, че министър председателят Михаил Мишустин е изискал от земеделското министерство и други държавни чиновници да приготвят оферти дали би трябвало да се ограничи износът на артикули, изключително на артикули от първа нужда или медикаменти.

Миналата седмица управляващите обявиха, че може да се стигне до ограничение на износа на някои храни, в случай че се появи дефицит поради епидемията.

Русия до момента е записала 438 случая на ковид.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2081  Веско Ешкенази: Горе главата, скъпи другари! Веско Ешкенази: Горе главата, скъпи другари!  Съединени американски щати изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за битка с ковид Съединени американски щати изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за битка с ковид  Прима балерина на Виенската опера репетира вкъщи поради ковид Прима балерина на Виенската опера репетира вкъщи поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР