Русия спира доставките на петрол за страните, които въведат таван

...
Русия спира доставките на петрол за страните, които въведат таван
Коментари Харесай

Русия спира доставките на петрол за страните, които въведат таван на цената

Русия стопира доставките на нефт за страните, които вкарат таван на цената му. Това разгласи представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Песков сподели още, че водачите на Украйна могат да " сложат завършек на страданията " в Украйна, като изпълнят настояванията на Русия за разрешаване на спора. По думите му съветската войска нападна единствено военни обекти.

Трите украински атомни електроцентрали, които бяха изключени от електропреносната мрежа през вчерашния ден, са се присъединили още веднъж към нея, съобщи Франс прес, представена от. Руските удари нарушиха електроснабдяването в южните и източните райони, а в столицата Киев имаше спирания на водоснабдяването и електрозахранването. 
" 70% от столицата остава без електричество ", заяви кметът на Киев Виталий Кличко. Водоснабдяването е възобновено на левия бряг на Киев, само че едвам откакто инженерите " работиха цяла нощ ", сподели той. Междувременно представителят на министерството на защитата на Русия Игор Конашенков разгласи, че въоръжените сили на Русия не са нанасяли през вчерашния ден удари по цели в Киев.

Според него всички опустошения в града, за които оповестяват локалните управляващи, са породени от падащи ракети, изстреляни от украински и задгранични системи за въздушна отбрана, ситуирани в жилищни региони на украинската столица. Европейският съюз упорства за въвеждането на девети пакет от наказания против Русия, в отговор на нашествието ѝ в Украйна, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на посещаване във Финландия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР