Русия ще започне доставките на ракетни системи земя-въздух С-400 за

...
Русия ще започне доставките на ракетни системи земя-въздух С-400 за
Коментари Харесай

Русия ще започне доставки на ракети С-400 за Индия до края на 2021 г.

Русия ще стартира доставките на ракетни системи земя-въздух С-400 за Индия до края на 2021 година, заяви почитан съветски чиновник, представен от РИА "Новости " и от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Индия подписа контракт за доставки на системи за противовъздушна защита С-400 на стойност 5 милиарда $ през 2018 година Съединени американски щати предизвестиха Делхи, че покупката на такава оръжейна система от Москва може да провокира налагане на наказания като част от по-широка стратегия, ориентирана против Русия.

Руската черква стопира благославянето на нуклеарни ракети

"Договорът се извършва по график. Първата доставка ще бъде направена до края на 2021 година ", сподели Владимир Дрожжов - заместник-директор на съветската Федерална работа за военно-техническо съдействие, който участва на военното ревю "Дифенс експо 2020 " в индийския град Лакнау - столица на щата Утар Прадеш.

Преди два месеца генералният шеф на съветския държавен експортьор на оръжия "Рособоронекспорт " Александър Михеев, представен от РИА "Новости ", бе по-конкретен, като сподели, че доставките на С-400 за Индия ще стартират през септември 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР