Русия ще претърпи поражение във войната, която започна срещу Украйна,

...
Русия ще претърпи поражение във войната, която започна срещу Украйна,
Коментари Харесай

Предстои неочакван обрат във войната в Украйна

Русия ще претърпи проваляне във войната, която стартира против Украйна, в случай че НАТО влезе в нея. А това скоро ще стане. Това съобщи съветският историк Юрий Фелштински в изявление за „ Апостроф “.

Юрий Фелштински е съавтор с Александър Литвиненко на книгата „ Взривяването на Русия “, която споделя за ужасяващите способи на съветските служби да отстраняват инакомислещите. Фелштински е лекар на историческите науки и откривател на модерна Русия. По думите му гибелта на Путин няма да спре войната поради лоялното обграждане на диктатора.

„ Мисля, че НАТО ще влезе в тази война, тъй като няма да има различен излаз. Не тъй като НАТО желае да взе участие в тази война. Алиансът избира да доставя Украйна с оръжия, а не да се бие, само че този сюжет няма да продължи доста дълго “, съобщи Юрий Фелштински. Историкът счита, че самият Путин няма да остави избор на Алианса, тъй като евентуално ще разшири спора. Фелштински сподели, че военната експанзия на Русия против Украйна е посочила за следващ път, че е невероятно да се реализира съглашение с актуалната съветска власт в лицето на Путин.

До известна степен отговорността за протичащото се в Украйна в този момент е на европейските страни, чиито водачи непрестанно се опитваха да се спогодят с Путин и да създадат отстъпки. Това докара до кървавата война и безграничните териториални апетити на Кремъл, счита Фелштински. Според него НАТО доста деликатно би трябвало да следи дали Русия ще разположи нуклеарни оръжия в Беларус и дали ще нападна в Приднестровието. „ Мисля, че това са двете точки, които би трябвало да се наблюдават деликатно, тъй като отиването в Приднестровието ще значи, че съветската войска ще се опита да превземе Молдова и да стигне до румънската граница. А прехвърлянето на термоядрени оръжия в Беларус, която към този момент се е отдръпнала от нуклеарната договорка, ще значи, че Руската федерация се готви за термоядрена офанзива против Европа от Беларус, тъй че ответните удари ще бъдат по Беларус, а не по територията на Руската федерация “, сподели специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР