Русия ще направи всичко възможно престъпленията на киевския режим и

...
Русия ще направи всичко възможно престъпленията на киевския режим и
Коментари Харесай

Захарова: Русия ще направи всичко, за да не забрави светът  престъпленията на Зеленски

Русия ще направи всичко допустимо закононарушенията на киевския режим и украинския президент Владимир Зеленски да не бъдат забравени в света. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „ 60 минути “ по телевизионния канал „ Русия-1 “.

„ Ние ще създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че тематиката за обстановката в Украйна се чува всеки ден във всички формати – както в заседателната зала на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и Общото заседание, в профилираните комитети и комисии на Организация на обединените нации, други интернационалните организации, „. Посочи дипломатът.

„ Ние създадохме специфичен институт за закононарушенията на киевския режим. Целият свят ще разбере за това. Обещавам, че Зеленски няма да бъде пропуснат “.

По-рано сътрудник на ТАСС заяви, че съветският външен министър Сергей Лавров дойде в централата на Организация на обединените нации за присъединяване в поискано от Русия съвещание на Съвета за сигурност на международната организация, отдадено на обстановката в Украйна.

Източник: ТАСС, Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР