Русия санкционира 25 граждани на САЩ, сред които са съпругата

...
Русия санкционира 25 граждани на САЩ, сред които са съпругата
Коментари Харесай

Русия санкционира съпругата и една от дъщерите на Байдън

Русия глоби 25 жители на Съединени американски щати, измежду които са брачната половинка и една от дъщерите на американския президент Джо Байдън. Това стана ясно от известие на съветското министерство на външните работи, представено от Ройтерс.

Освен Джил и Ашли Байдън в така наречен стоп лист участват още водача на републиканците в Сената Мич Макконъл, както и други авторитетни сенатори като Чарлз Грасли, Кирстен Джилибранд, Сюзан Колинс, Бен Сас и Мартин Хайнрих, който са измежду най-твърдите критици на съветската инвазия.

" В отговор на непрестанно възходящите наказания на Съединени американски щати против съветски политически и публични фигури, 25 американски жители са включени в " стоп листата " всред сенаторите, виновни за образуването на русофобски разказ, участници в така наречен Група на Макфол-Ермак, която създава рекомендации за антируските ограничавания, както и членове на фамилията на президента Джо Байдън ", се споделя в изказването.

На глобените е неразрешено да влизат на съветска територия.

По-рано Вашингтон наложи наказания против лица, в това число съветския президент Владимир Путин, дъщерите му, външния министър Сергей Лавров и членове на фамилията му, както и няколко олигарси, свързани с президента.

Съединени американски щати също по този начин вкараха тежки стопански наказания против Русия, като отрязаха достъпа на финансовата й мрежа към системата на интернационалните транзакции, замразиха нейни активи и не разрешиха вноса на съветски нефт.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР