Русия с нейните хищнически амбиции няма да спре с Украйна.

...
Русия с нейните хищнически амбиции няма да спре с Украйна.
Коментари Харесай

Хищническите амбиции на Путин няма да спрат с Украйна, новите мишени може да са Молдова и Казахстан

Русия с нейните грабителски упоритости няма да спре с Украйна. Следователно други страни към този момент би трябвало да се приготвят за идната офанзива на Путин, сподели Олексий Данилов, секретар на украинския Съвет за национална сигурност и защита, съобщи организация УНИАН, представена от Факти.бг.

На 24 февруари Русия стартира непредизвикана пълномащабна инвазия против Украйна. Според Данилов съветският агресор може да нападна и други страни, като уточни Молдова и Казахстан като евентуални нови цели на Владимир Путин.

„ Сигурен съм, че тази война няма да спре в Украйна. Сергей Лавров сподели оня ден, че казахстанците и молдовците са братя. Пригответе се, братя казахстанци и братя молдовци “, сподели Данилов. През последните дни руснаците не престават да ескалират напрежението в Приднестровието. Руският агресор се пробва със мощ да превземе непознати страни, погазвайки всички интернационалните закони и извършвайки военни закононарушения. Москва твърди, че руснаците и украинците са един приятелски народ, само че все пак съветската войска избива по жесток метод цивилното население на Украйна. Сред жертвите на съветските окупатори има и доста деца.

Олексий Данилов съобщи още, че „ Украйна е в положение на война от 30 години “. Той напомни, че някогашният съветски президент Борис Елцин е „ протегнал ръка на Крим “. „ Ние сме във война от 30 години. Русия в никакъв случай не е желала да ни остави на мира. Дори Елцин още тогава посегна на Крим и сподели, че това не е напълно наша територия “, сподели Данилов. Той счита, че войната на Русия против Украйна ще бъде " дълга " и горещата фаза на съветската експанзия няма да завърши през май. По думите му краят на войната зависи от украинските бойци и помощта, която получават те от западните си сътрудници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР