Русия продължава отговорно и добросъвестно да изпълнява международните договори за

...
Русия продължава отговорно и добросъвестно да изпълнява международните договори за
Коментари Харесай

Мишустин: Русия продължава добросъвестно да изпълнява договорите за износ на храни

Русия продължава отговорно и добросъвестно да извършва интернационалните контракти за експорт на селскостопански артикули, торове и енергийни артикули по целия свят. Това сподели министър-председателят на Руската федерация Михаил Мишустин на пленарното съвещание на Евразийския конгрес, оповестяват съветски медии.

„ Русия продължава отговорно и добросъвестно да извършва интернационалните контракти за експорт на селскостопански артикули, торове, енергоносители по целия свят, в това число даването на филантропична помощ на жителите на най-нуждаещите се страни “, сподели още Мишустин.

Премиерът акцентира, че на фона на пазарните разтърсвания Русия добре осъзнава ролята на доставките на обществено значими артикули за разрастващите се страни: „ И в границите на интернационалната спогодба за хранителна помощ сме поели нараснали отговорности. ”

„ Само посредством Световната продоволствена стратегия на Организация на обединените нации през последните 3,5 години те са дали поддръжка в разнообразни райони на света в размер на към 200 милиона $ “, добави Мишустин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР