Русия продължава да обстрелва позиции и съоръжения на украинската армия.

...
Русия продължава да обстрелва позиции и съоръжения на украинската армия.
Коментари Харесай

Зеленски очаква още оръжия от Запада след Мюнхенската конференция по сигурността

Русия продължава да обстрелва позиции и уреди на украинската войска. От Киев също настояват, че са поразили съветски цели. Президентът Володимир Зеленски изрази убеденост, че Украйна ще получи още оръжия от съдружниците си след Мюнхенската конференция по сигурността.

Руската войска е обстрелвала депа с амуниции и оръжия на украинските елементи в Купянск, Лиман и Донецк, изумен е и оръжеен склад на украинската войска в стратегически значимия град Угледар заяви Москва. Руските елементи настояват и че са завладяли населено място в Харковска област.

От Генералния щаб на украинските въоръжени сили оповестиха за удари по позиции на съветската войска в град Донецк и региона на Бахмут и Авдеевка.

По-голямата част от Украйна има ток макар поредицата съветски набези против електропреносната мрежа, съобщи президентът Володимир Зеленски и похвали работата на спешните екипи.

Изключение е пристанищният град Одеса, където спиранията на тока със защитна цел още са в действие.

В обичайното си видео послание Зеленски сподели, че чака Мюнхенската конференция по сигурността да обезпечи още военна помощ за Украйна. В речта си на форума американският вицепрезидент Камала Харис упрекна Русия в закононарушения против човечеството в Украйна, а френският президент Еманюел Макрон съобщи, че желае Русия да загуби войната в Украйна, само че не и да бъде смачкана. Макрон изради убеденост, че спорът няма да приключи на бойното поле.

Бившият съветски шахматен първенец и неприкрит критик на Кремъл Гари Каспаров съобщи, че Украйна би трябвало да победи Москва като " авансово изискване " за либерален преход в Русия. " Руснаците живеят в балон. Той не може да бъде опустошен, в случай че концепцията за империя не рухне, с помощта на военно проваляне, " акцентира Каспаров.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР