Русия предупреди в събота, че морските мини, които украинците са

...
Русия предупреди в събота, че морските мини, които украинците са
Коментари Харесай

Русия предупреди за заплаха от украинските мини в Черно море

Русия предизвести в събота, че морските мини, които украинците са разположили в Черно море против нейната " военна интервенция ", могат да бъдат отнесени от теченията чак до проливите Босфор и Средиземно море.

Украйна е оставила в морето 420 мини. „ След началото на съветската специфична военна интервенция украинските военноморски сили разположиха бариери от мини към пристанищата Одеса, Очаков, Черноморск и Южни “, се споделя в изказване на службата за сигурност на ФСБ. От Службата се прибавя, че мините са остарели, създадени са през първата половина на 20 век. Бурите са скъсали държащите ги към дъното котви и в този момент някои от тези мини се носят свободно в западната част Черно море, изтласкани от вятъра и теченията, се споделя в известието. Предвид посоката на теченията " не е изключено изплуването на мините към Босфора и по-късно към Средиземно море ", се споделя в известието.

След като стартира офанзивата си на 24 февруари, Русия получи надзор над огромни елементи от черноморското крайбрежие на Украйна. 
  Източник:БГНЕС  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР