Русия предприе нощна атака с дронове срещу Киев, съобщиха местните

...
Русия предприе нощна атака с дронове срещу Киев, съобщиха местните
Коментари Харесай

Отново атака с дронове. Киев неутрализира руско нощно нападение

Русия предприе нощна офанзива с дронове против Киев, оповестиха локалните управляващи във вторник, като прибавиха, че всички дронове са били свалени, а предварителната информация демонстрира, че няма вреди или жертви. Атаката е осъществена ден, откакто Русия предизвести за " строги ответни ограничения " след украинска офанзива с дрон против Москва, която е на към 500 километра от Украйна, предава БГНЕС.

Русия „ нападна Киев с ударни безпилотници “, написа в Telegram Сергий Попко, началник на градската военна администрация в Киев, без да прецизира какъв брой и от кое място са били изстреляни.

„ Въздушната паника продължи 3 часа. Всички въздушни цели бяха открити и унищожени още при приближаването им към Киев “, се споделя в известието.

„ По информация, с която разполагаме, все още в столицата няма жертви и опустошения “, прецизират още от Киев.

Киевската районна военна администрация по-рано издаде предизвестие за офанзиви с дронове и предизвести жителите да останат в укрития. Военните управляващи също предизвестяват за удари с дронове в южните региони на Одеса и Николаев, които са част от черноморското крайбрежие на Украйна. В тези райони се намира пристанищна инфраструктура, която Москва удря постоянно с дронове и ракети, откогато предходната седмица излезе от зърненото съглашение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР