Русия постоянно се опитва да ликвидира първите лица на Украйна,

...
Русия постоянно се опитва да ликвидира първите лица на Украйна,
Коментари Харесай

Украинските служби предотвратиха покушения срещу военния министър и шефа на разузнаването

Русия непрекъснато се пробва да ликвидира първите лица на Украйна, съобщи изпълняващият функционалностите на началник на Службата за сигурност на Украйна генерал-майор Васил Малюк, в изявление за Youtube-канала 1+1.

По думите му, руснаците имат лист с " цели ", в който влиза и той самият, заяви Гордон.

" Няма да разкриваме елементи, тъй като те се учат от грешките си. " Работят " освен за моето премахване, само че и за това на доста високопоставени лица. Те имат цел №1, цел №2, цел №3 и по този начин нататък. Но нищо не реализираха и няма да реализират. " – уточни Малюк.

Той означи, че Службата за сигурност на Украйна  действа изпреварващо и е задържала няколко групи диверсанти, част от които са убити, а други са попълнили фонда за замяна на военнопленници.

" Това е непрекъснат развой,  със сигурността на лицата от военно-политическото управление на Украйна се занимавам персонално. Разбирам, че ви е нужна конкретика, само че мога да кажа, че относително неотдавна се приготвяше нападение против моя събрат (началника на военното разузнаване) Кирил Буданов и министъра на защитата Олексий Резников. " – разясни Малюк.

Преди това съветските спецслужби са сложили като тест за агентурата си в Украйна задачата да ликвидира върховен боен. Службата за сигурност на Украйна е имитирала това закононарушение, като е изпратила фотоотчет, след което руснаците платили за него към 100 хиляди $ и изпратили „ изпълнителя “ на подготовка за осъществяване на нападение против шефовете на разузнаването и министерството на защитата.

" Такива истории не са една и две, десетина са. И редица наказателни производства по тези каузи са на стадий на документиране. " – добави Малюк.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР