Русия отбелязва 77-ата годишнина от победата във Великата отечествена войнаВ

...
Русия отбелязва 77-ата годишнина от победата във Великата отечествена войнаВ
Коментари Харесай

Как премина тазгодишният парад в Москва по случай Деня на победата

Русия отбелязва 77-ата годишнина от успеха във Великата отечествена война

В Москва се организира церемониален церемониал на Червения площад във връзка Деня на успеха - 9-и май, предава

Пред президента Владимир Путин минаха всички родове войски, без авиацията. Официалната причина за неналичието на самолети в небето над Кремъл бяха неприятните метеорологични условия.

Владимир Путин управлява честването на годишнината от успеха на Съветския съюз над нацистка Германия в миг, когато съветските сили водят война в Украйна в един от най-смъртоносните европейски спорове от края на Втората международна война насам. Москва показва военна мощност, а някои западни представители настояват, че Путин може да разгласи тотална война на Украйна или готовност в цялата страна.

Противно на упованията по света, в речта на Путин за Деня на успеха по този начин и не беше направено някакво значимо известие. Вместо това – агитация. 11-минутната тирада на Путин на 75-ия ден от нашествието не даде оценка на напредъка във войната, а още по-малко пък някаква индикация какъв брой дълго може да продължи тя. За да стимулира армията си за победа в Украйна, той напомни героизма по време на Втората международна война. На няколко пъти Путин загатна като мотив за нахлуването там битката с нацизма и фашизма.

В обръщението си съветският президент още веднъж се опита да оправдае нашествието на Русия в Украйна, заявявайки, че НАТО и Украйна създавали закани, „ неприемливи за Русия “. И освен това - Западът, сподели Путин, се е готвил за навлизане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР