Русия обяви за издирване Олег Навални - по-малкия брат на

...
Русия обяви за издирване Олег Навални - по-малкия брат на
Коментари Харесай

Русия обяви за издирване брата на Навални

Русия разгласи за търсене Олег Навални - по-малкия брат на опозиционера Алексей Навални, оповестява ТАСС. Причината е, че по отношение на него е формирано ново наказателно произвеждане.

Адвокат Никос Параскевов разясни че, решението на съветското вътрешно министерство е обвързвано с настояването на криминално-изпълнителната ревизия за подмяна на условната присъда на Олег Навални с ефикасна такава.

По негови думи е мъчно да се отговори на въпроса къде се намира сега по-малкият брат на умрелия опозиционен водач.

Ден по-рано Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия е поискала от Люблинския областен съд в Москва подмяна на условната присъда на Олег Навални по " санитарното дело " с ефикасна защото той " не съблюдава съответно рестриктивните мерки, наложени от съда ".

Делото за нарушение на санитарните и епидемиологичните правила беше формирано след несъгласуван с управляващите митинг в поддръжка на Алексей Навални, който се организира на 23 януари 2021 година Олег Навални беше приет за отговорен през август в подбудителство към нарушение на санитарните и епидемиологичните правила и бе наказан на една година пробация.

Съгласно наложените му ограничавания Навални не можеше да напуща дома си в интервала от 22:00 до 06:00 часа, да участва на всеобщи събития нито да напуща столичния район.

На 16 февруари Федералната пенитенциарна работа на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви, че Алексей Навални е умрял, откакто се е " почувствал зле " след разходка в петък и " съвсем незабавно е изгубил схващане ".

Западът обаче се сплоти към мнението, че съветският опозиционер е бил погубен и президентът Владимир Путин носи отговорност за гибелта му.

На собствен ред Кремъл отхвърли обвиняванията като " безумни " и " неприемливи ", като се има поради, че към този момент няма информация за повода за гибелта на Навални.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР