Русия обяви, че забранява на ирландския премиер Михол Мартин и

...
Русия обяви, че забранява на ирландския премиер Михол Мартин и
Коментари Харесай

Русия забрани достъпа на 52-ма ирландски политици до нейната територия

Русия разгласи, че не разрешава на ирландския министър председател Михол Мартин и на още 51 високопоставени ирландски политици да влизат на нейна територия в отговор на западните наказания, наложени поради спора в Украйна, оповестиха международните организации.

" По разпореждане на Брюксел Ирландия организира нападателна антируска пропагандна акция ", съобщи съветското външно министерство, обяснявайки глобите против ирландските представители.

Освен Мартин в листата са включени вицепремиерът Лио Варадкар, министрите на външните работи, финансите и защитата, както и сенатори и депутати от двете камари на ирландския парламент, означават Франс прес и Ройтерс.

" Ирландското държавно управление поддържа безусловно едностранните ограничаващи ограничения, въведени от Европейския съюз против съветски жители, които целят да изолират страната ни на интернационалната сцена ", подчертаха от съветското министерство.

Руската атака в Украйна, почнала на 24 февруари, провокира вълна от неоправдателни реакции от целия свят и от голям брой наказания против Москва, която в отговор забрани достъпа до съветска територия на стотици известни персони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР