Русия изпрати в анексирания Крим, близо до границата с Украйна,

...
Русия изпрати в анексирания Крим, близо до границата с Украйна,
Коментари Харесай

Русия изпрати четвърта ракетна система C-400 до границата с Украйна

Русия изпрати в анексирания Крим, покрай границата с Украйна, четвърта ракетна система C-400.
 Порошенко прикани НАТО да прати кораби в Азовско море  Русия прави опит за пълзяща анексия на Азовско море и Керченския пролив, разгласи украинският дипломат  Путин за случая в Керченския проток: Провокация, проведена от Порошенко, с цел да стане отново президент
Става въпрос за най-новия зенитно-ракетен комплекс " Триумф ", заяви началникът на отдела за осведомително поръчителство на Черноморския флот Алексей Рулев, представен от РИА Новости. 

Това е четвъртият дивизион на полуострова. 

Той е ситуиран покрай Джанкоя, на 20 км от границата с Украйна. Другите три се намират до Феодосия, Севастопол и Евпатория.

Зенитно-ракетният комплекс е изпратен до границата с Украйна на фона на увеличеното напрежение сред двете страни, откакто съветски кораби стреляха по украински плавателни съдове в Керченския пролив и ги задържаха, а моряците на борда бяха задържани.  

Мобилният зенитно-ракетен комплекс " С-400 Триумф " е планиран да пази значими военни, инфраструктурни и стопански обекти. Нейните тактически и механически характерности са доста по-добри спрямо нейния предходник С-300ПM.

" Триумф " е предопределен за заличаване на противников самолети, крилати и балистични ракети, в това число и със междинен радус на деяние и може да се употребява против наземни цели. Диапазонът на С-400 доближава 400 км и може да унищожи цели на височина до 30 км, посочи Русия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР