Русия изгражда здраво укрепени отбранителни структури по протежение на фронтовата

...
Русия изгражда здраво укрепени отбранителни структури по протежение на фронтовата
Коментари Харесай

Британското военно разузнаване: Русия изгражда отбранителни структури по протежение на фронтовата линия в Украйна

Русия построява крепко укрепени отбранителни структури по продължение на фронтовата линия в окупираните украински територии, само че и по места надълбоко във вътрешността в своя територия, съобщи през днешния ден английското военно разузнаване, представено от ДПА.

" От лятото на 2022 година Русия построи някои от най-обширните системи от военни отбранителни уреди, виждани където и да било по света, от доста десетилетия. Снимки демонстрират, че Русия е положила особени старания да укрепи северната граница на окупирания Крим, в това число с многопластова отбранителна зона покрай село Медведевка ", написа във всекидневната сводка, оповестена в туитър.

Британското военно разузнаване оповестява за нови окопи с обща дължина стотици километри на интернационално приета съветска територия, в това число в граничещите с Украйна Белгородска и Курска област.

Възможните аргументи за създаване на отбранителните уреди съгласно него са две. Първата е възможната " дълбока угриженост на съветските водачи, че Украйна може да реализира огромен пробив ". Други планове обаче са били разпоредени от представители на локалните управляващи и военни командири евентуално в опит да се разпространява формалният разказ, че Русия " е застрашена " от Украйна и НАТО, разяснява английското военно разузнаване, написа Българска телеграфна агенция.

То има поради изказванията на Кремъл, че е почнал войната преди 14 месеца, защото алиансът може да употребява прилежащата някогашна руска република като плацдарм против Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР