Русия иска да сложи край на войната и колкото по-бързо

...
Русия иска да сложи край на войната и колкото по-бързо
Коментари Харесай

Путин обяви, че Русия иска да сложи край на войната

Русия желае да постави завършек на войната и колкото по-бързо се стигне до договаряния, толкоз по-добре. Това съобщи в четвъртък президентът Владимир Путин, предадоха международните организации. Той направи изказване пред публицисти след съвещание на Държавния съвет. Изявата му пристигна на фона на визитата на украинския президент Володимир Зеленски в Съединени американски щати.

Конфликтите приключват по един и същи метод

" Всички въоръжени спорове приключват по един или различен метод с договаряния, по дипломатически път. Рано или късно всички страни, които са в положение на спор, сядат и подписват съглашение. Колкото по-скоро това бъде осъзнато от тези, които ни се опълчват, толкоз по-добре. Ние в никакъв случай не сме се отказвали от това ", съобщи Путин в четвъртък.

Той разяснява още, че доста пъти е казвал, че всяко усилване на военните дейности води до нови жертви на бойното поле и до неоправдани загуби.

Путин съобщи още, че даже Съединени американски щати да дават на Украйна системата за противовъздушна отбрана " Пейтриът ", руснаците щели да се оправят елементарно. Той изясни, че тази система била остаряла и не работели като съветската С-300.
" Добре, ще вземем това поради и противопоставяне постоянно ще се откри ", сподели той.
Никаква индикация

Путин не е дал безусловно никаква индикация, че счита да приключи военния спор в Украйна, разяснява в отговор представителя на Белия дом Джон Кърби.

" Всичко, което той прави на земята и във въздуха, приказва за човек, който желае да продължи насилието против украинския народ ", разяснява той.

По думите му американският президент Джо Байдън е отворен за договаряния, само че откакто съветският президент покаже съвестност за договаряния.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР