Русия има достатъчно сили, за да се справи с всичките

...
Русия има достатъчно сили, за да се справи с всичките
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Русия има достатъчно сили да се справи с всичките си озверели врагове

Русия има задоволително сили, с цел да се оправи с всичките си озверели врагове. Това написа в първото си известие в Телеграм някогашният президент, министър председател и сегашен заместник-председателят на съветския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, предават международните организации.

Той посвети обявата си на невиждания напън върху Русия от Запада. Според него Русия ще продължи да се бори за международния ред, който я устройва, предава ТАСС.

„ Яростната русофобия на Запада, явно, в никакъв случай няма да стигне дъното. Експанзията на НАТО до нашите граници, икономическа и осведомителна война, разгърната против страната ни на всички фронтове, безкрайни закани и заплашванията, яростното гонене на нашите жители в чужбина. Всичко това са аргументите за извънредно утежняване на интернационалната конюнктура, което целият свят претърпява тези дни “, написа още Дмитрий Медведев.

Линията на държание, която западните страни следват по отношение на Русия през последните години, е незаконна и неморална, сподели Медведев.

" Гнусна, незаконна и неморална е линията на държание на страните от западния свят по отношение на Русия през последните години “, означи той.

„ И това макар обстоятелството, че ние откровено се стремяхме към положителни връзки с тях, " посочи някогашният президент.

Медведев напомни, че страните-съюзници победиха фашизма дружно през 20-ти век и се споразумяха за универсални правила за сигурност и съдействие. Но в този момент двойните стандарти на Запада към този момент не изненадват никого, добави той.

" Когато им потрябва, те могат да си затварят очите за всичко, в това число и за унищожаването на цивилни в Донбас, което продължи с години. Ако нещо не върви по техните заповеди, виновникът е единствено един - нашата страна ", сподели Дмитрий Медведев.

Плановете на Запада да " превъзпитава " Русия, да я направи покорна или да я раздели на части не могат да бъдат осъществени, сигурен е Медведев.

" Страната ни би трябвало да бъде забутана в ъгъла, сложена на колене и превъзпитана по образците на англосаксонския свят. Направете я слаба и изцяло покорна. Или, още по-добре, разкъсайте я ", показва още Дмитрий Медведев.

" Ще продължим да се борим за международния ред, който устройва Руската федерация и нашите жители. В който няма място за измръзнали нацисти, исторически неистини и геноцид. Моралната мощ и историческата истина, както и преди, са на наша страна!, " безапелационен е Медведев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР