Русия фабрикува версии за войната в Украйна, за да обърка

...
Русия фабрикува версии за войната в Украйна, за да обърка
Коментари Харесай

Русия фабрикува много версии за войната, за да обърка аудиторията

Русия фабрикува версии за войната в Украйна, с цел да обърка разбирането на обществеността за спора, съобщи ДПА, осведоми Българска телеграфна агенция.

Москва е демонстрирала, " че е подготвена да употребява международната продоволствена сигурност като инструмент за личните си политически цели, като по-късно се показва като рационален участник и упреква Запада за каквито и да било провали ", съобщи през днешния ден английското министерство на защитата, представяйки своята разследваща оценка за войната в Украйна.

Министерството уточни случай, при който Русия преди няколко дни прикани Украйна да разминира пристанището на Одеса в Черно море, с цел да могат кораби с храни да минават безвредно. Но самата Русия блокира износа на пшеница от украински пристанища. Според Лондон този случай илюстрира " основен принцип на актуалната съветска тактика за изпращане на послания: показване на различни версии на събитията, какъв брой и да са неубедителни те, с цел да бъде по-трудно на аудиторията да разбере какво се случва ".

От началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари английското министерство на защитата постоянно разгласява разследваща оценка на обстановката. Москва упреква Лондон, че организира целенасочена акция за дезинформация.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР