Русия е пуснала през изминалата нощ тридесет и шест щурмови

...
Русия е пуснала през изминалата нощ тридесет и шест щурмови
Коментари Харесай

Вълна от атаки: Русия е пуснала десетки дронове срещу Украйна

Р усия е пуснала през миналата нощ тридесет и шест щурмови дрона , създадени в Иран, против Южна Украйна, нанасяйки вреди на инфраструктура в Одеска област, съобщи Ройтерс, като се базира на локалните управляващи.

Мишена на ударите са били Одеска, Николаевска и Херсонска област , заяви украинската войска. Тя добави, че украинската противовъздушна защита е унищожила двадесет и седем дрона.

Управителят на Одеска област Олег Кипер сподели, че е била изумена неуточнена " организационна инфраструктура ", само че няма данни за потърпевши.

Ройтерс прави ангажимента, че тази информация не е тествана посредством самостоятелен източник, както и че за момента няма изказване от съветска страна.

В последните месеци съветските въоръжени сили постоянно реализират офанзиви с ракети и дронове против инфраструктурата в южната част на Украйна, като цели са най-много пристанищните уреди, показва организацията.

Отделно от това Херсонската регионална военна администрация разгласи, че в разстояние на миналото денонощие Русия е нанесла 79 удара в района, употребявайки минохвъргачки, артилерия и безпилотници, като четирима души са ранени, а няколко здания - развалени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР