Русия е принудена да приложи на практика въпроса за прехвърляне

...
Русия е принудена да приложи на практика въпроса за прехвърляне
Коментари Харесай

Захарова: Русия поставя въпроса за прехвърляне на дискусията за Закавказието от Швейцария

Русия е принудена да приложи на процедура въпроса за прекачване на женевските полемики за Закавказието в друга страна от Швейцария. Това се споделя в коментар на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

 „ Ние неведнъж сме обръщали внимание на швейцарската страна върху обстоятелството, че безотговорното придържане към искрено недружелюбния курс на груповия Запад по отношение на Русия, в това число присъединението към всички „ пакети “ антируски наказания на Европейския съюз, а към този момент има такива 13 от тях, както и цялостната взаимност с киевския режим, опонира на заявения " неутралитет “, сподели още Захарова.

Захарова акцентира, че „ няколко страни с право претендират за такава роля, а някои от тях към този момент са се съгласили да дават своя територия за осъществяване на постоянни дискусионни срещи “.

„ Не бихме желали да чакаме резултатите от продължаващите съвещания с нашите задгранични сътрудници по този въпрос, дано единствено да отбележим, че съветската страна има намерение да продължи напъните за образуване на консенсус за прекачване на кръговете от Женева с дейната поддръжка на Абхазия. и южноосетински съдружници, които изцяло споделят гледната точка на Москва по този въпрос “, означи Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР