Русия е получила предложения от САЩ по въпросите на стратегическата

...
Русия е получила предложения от САЩ по въпросите на стратегическата
Коментари Харесай

Рябков:  Русия е получила предложения за стратегическа стабилност от САЩ

Русия е получила оферти от Съединени американски щати по въпросите на стратегическата непоклатимост в неофициална форма, Москва ги учи. Това сподели пред кореспонденти заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков, оповестява ТАСС.

“Така е. Под формата на всекидневен документ. Тоест на хартия, само че под формата на неофициална записка ”, сподели Рябков, разяснявайки информацията, че Руската федерация получава оферти от Съединени американски щати за стратегическа непоклатимост и надзор върху въоръженията.

Отговаряйки на въпрос дали Москва е подготвена да ги проучва, Рябков сподели: „ Сега вършим това в междуведомствен формат “. “Там няма детайли на оригиналност. Това е добре позната позиция, просто е събрана. Ние го учим умерено и в подобаващ миг ще отговорим на американците. В каква форма, още е рано да кажа “, добави заместник-министърът на външните работи на Руската федерация.

Отговаряйки на въпроса дали това може да се смята за някакво обновяване на разговора, Рябков сподели: “Не. Те оферират разговорът за стратегическата непоклатимост и контрола на въоръженията да се сложи на систематична основа и да се прави това изолирано от всичко, което се случва. ” “Ние не сме подготвени за това. Защото имаме вяра, че без промени в надълбоко фундаменталния неприятелски курс към Русия от страна на Съединените щати, връщане към разговора за стратегическата непоклатимост, в това число тематиката за СТАРТ (Договора за понижаване на стратегическите оръжия) и други тематики, във типа, в който това се практикуваше до момента, просто е невероятно “, сподели зам.-министърът

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР