Русия е по-близо до използването на химическо или биологично оръжие.

...
Русия е по-близо до използването на химическо или биологично оръжие.
Коментари Харесай

Русия е по-близо до използването на химическо оръжие, според САЩ

Русия е по-близо до потреблението на химическо или биологично оръжие. Това е позицията на президента на Съединените щати Джо Байдън. Според него Владимир Путин е притиснат в ъгъла поради метода, по който се развива войната в Украйна.

" Той е притиснат до стената. Сега приказваме за нови интервенции под подправен байрак, които приготвя. Той споделя, че ние, американците, имаме биологично и химическо оръжие в Европа. Което просто не е правилно. Освен това споделя, че украинците имат такова оръжие. Това е явен знак, че той обмисля използването и на двата типа такива оръжия. Той към този момент е употребявал химическо оръжие в предишното и би трябвало да внимаваме какво идва. Той знае, че ще има съществени последствия, само че опасността е реална”, предизвестява Байдън.

Още от предходната седмица американците предизвестяват, че има заплаха Русия да прибегне до използването на оръжия за всеобщо поразяване. Както преди да стартира войната, когато американското разузнаване изнесе данни, че руснаците ще атакуван Украйна, в този момент разузнавачите им споделят, че Русия се приготвя да употребява бойни отровни субстанции.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР