Русия е отворена за диалог с Украйна и за мир,

...
Русия е отворена за диалог с Украйна и за мир,
Коментари Харесай

Путин бил готов на преговори за мир, но ако окупираните украински територии останат в Русия

Русия е отворена за разговор с Украйна и за мир, само че при изискване, че одобри загубата на територии в региона на Донбас. Това е декларирал военнопрестъпник № 1 Владимир Путин по време на диалога си с турския държавен глава Реджеп Ердоган. По-рано стана ясно, че Ердоган е изискал от Путин едностранно преустановяване на огъня.
 
" Владимир Путин удостовери готовността на Русия за сериозен разговор, при изискване че киевските управляващи изпълнят добре познатите и неведнъж изказвани условия и вземат поради новите териториални действителности ", споделиха от Кремъл.
 
Руската федерация разгласи за свои елементи от територии в Донбас в Украйна, след извършения там квазиреферендум. Резултатите не са приети като действителни поради потвърдени операции и груба насила на популацията да взе участие под дулата на съветските танкове и автомати. Референдумите бяха за отделянето на Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска области.
 
Ердоган и Путин са разговаряли неведнъж, откогато съветските сили нахлуха в Украйна на 24 февруари м.г. Турция работи като медиатор дружно с Организация на обединените нации за подписване на договорка, позволяваща износа на зърно от украинските пристанища.
 
Според Кремъл Путин още веднъж е споделил на Ердоган, че всички бариери пред съветския експорт на храни и торове, които Русия преглежда като част от договорката за зърно, би трябвало да бъдат отстранени.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР