Русия е готова да доставя ваксини срещу COVID-19 на страните

...
Русия е готова да доставя ваксини срещу COVID-19 на страните
Коментари Харесай

Лавров: Русия е готова да доставя ваксини за други страни

Русия е подготвена да доставя ваксини против COVID-19 на страните в потребност при транспарантни условия, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за пакистанския вестник „ News International ”.
" Приоритет на този стадий е имунизирането на популацията. Разбира се, въпросът за справедливото систематизиране на противоковидните медикаменти е доста сензитивен, изключително за най-бедните страни. В това отношение ние сме подготвени да предоставим безвредната и ефикасна съветска ваксина при транспарантни условия ", сподели той, представен от ТАСС.
 В Русия записаха еднодозовата ваксина Спутник Лайт В Русия записаха еднодозовата ваксина " Спутник Лайт "
Руското министерство на опазването на здравето записва за приложимост еднодозовата ваксина против ковид " Спутник Лайт " (Sputnik Light),...
Лавров напомни, че са реализирани съглашения за доставка на имунизацията Sputnik V с повече от 50 страни и нейното произвеждане е стартирано и отвън Русия.
" Ще продължим да способстваме за интернационалните старания за битка с COVID-19. Ще продължим да оказваме помощ на засегнатите страни - както в двустранни формати, по този начин и посредством интернационалните структури ", сподели Лавров.
Според него актуалната рецесия още веднъж сподели, че множеството от проблемите на нашето време рано или късно стават общи. " Можете дейно да се борите с тях единствено като се обедините. Затова през цялото време призовахме нашите сътрудници да подхващат взаимни стъпки.
Сега е изключително значимо комерсиалните бариери, противозаконните наказания, рестриктивните мерки във финансовата, софтуерната и осведомителната сфери да бъдат прекратени ", акцентира съветският външен министър.
 Руската компания Р-Фарм ще създава „ Спутник V ” в Германия Руската компания Р-Фарм ще създава „ Спутник V ” в Германия
Руската компания Р-Фарм, която създава имунизацията „ Спутник V ”, има намерение да стартира производството на лекарството в Гер...
Лавров добави, че Москва счита Световната здравна организация (СЗО) за съществена интернационална платформа за съгласуване на световните старания в битката против пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР