Русенски щангисти се включват във втория кръг на Държавното отборно

...
Русенски щангисти се включват във втория кръг на Държавното отборно
Коментари Харесай

Стилян Гроздев се завръща на подиума след година отсъствие заради тежка контузия

Русенски щангисти се включват във втория кръг на Държавното отборно състезание по повдигане на тежести в Хасково. Над 25 русенски щангисти ще се включат през тази седмица във втория кръг на Държавното отборно състезание по повдигане на тежести. Надпреварата ще се организира сред 23 и 26 ноември в град Хасково. Русенските състезатели ще бъдат водени от треньорите Кръстина и Радослав Атанасови. Те ще се включат в съвсем всички категории на Държавното отборно състезание – момчета, девойки, кадети и кадетки до 15 година, кадети и кадетки до 17 години, юноши, мъже и дами.

Сред участниците на шампионата ще се завърне европейския първенец при мъжете от Москва 2021 година Стилян Гроздев, който лекува тежка травма повече от година. Двама от русенските състезатели, които са и част от националния тим по повдигане на тежести, към този момент са записали своите самостоятелни резултати. Ангел Русев и Надежда-Мей Нгуен не престават с подготовка си за Световното състезание за мъже и дами, което ще се организира в Колумбия през декември, дружно с останалите национални състезатели.

В първия кръг русенските състезатели записаха положителни достижения, които ще се постараят да запазят и във втория кръг. Според регламента, класирането в другите възрастови групи ще бъде на база на самостоятелното показване на всеки от състезателите по клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР