Русенката Ружа Игнатова, сочена за най-голямата криптоизмамница в световната история,

...
Русенката Ружа Игнатова, сочена за най-голямата криптоизмамница в световната история,
Коментари Харесай

Ружа Игнатова ликвидирана от руски килъри

Русенката Ружа Игнатова, посочена за най-голямата криптоизмамница в международната история, завлякла 8 милиарда $ с пирамидата „ OneCoin “, е очистена от съветски убийци, наети от хората, които дали обещание да са й тил в интернационалната скица с подправената виртуална валута.

Това разкрива източник от спецслужбите, където продължава следствието против русенката и виртуалната валута, посредством която съумя да прибере колосални пари от вложители от целия свят.
Официално се приказва за към 4 милиарда $ вреди на наивни инвеститори. Неофициално обаче се знае, че вредата е най-малко двойно по-голяма. В опита си да изперат незаконното имане, съветски олигарси и кокаинови крали от целия свят са вложили най-малко още 4 милиарда $ в „ OneCoin “. 

В последна сметка обаче колосалният кеш коствал живота на Ружа Игнатова. Запознати издават, че тя е ликвидирана от съветски наемници, изпратени от хората, които при възхода на „ OneCoin “ дали обещание да й бъдат тил в рисковото начинание.
Заради колосалната спекулация, определяна от анализаторите като „ грабежът на века “, Игнатова изчезна.

Отначало се смяташе, че тя е жива и здрава и се подвизава в Дубай с изменена с пластични интервенции визия и нова идентичност. От парите на пирамидата обаче няма и диря. Те изкусно са измъкнати от офшорни сметки и покупки посредством комплицирани плетеници. С тези милиони са купувани имения в целия свят, както и шедьоври на международното изобразително изкуство.

Медиите по света се надпреварваха да разгласяват истории с Ружа Игнатова, по какъв начин се криела под непозната идентичност с аржентински паспорт – обичаният на мафиотите от международен диаметър, бягащи от правораздаването. Според последната информация на проверяващите обаче шансът на криптокралицата да е към момента в света на живите клони към нула след намесата на съветски убийци. 

По всяка възможност тя е „ нахранила рибите “ и по този начин следите към уредниците на „ OneCoin “ схемата са дефинитивно заметени. Припомняме, че феноменалната схемаджийка е в неопределеност към този момент повече от 5 години. На 25.10.2017 година тя приключила магистратура по стопанска система в университета в Констанц и защитила докторантура по право в Оксфорд, се качила на аероплан от София за Атина и като че ли се изпарила. Оттогава е в неопределеност и се търси. 

Междувременно Европол разгласи премия от 5000 евро за информация, която може да помогне за разкриването на местонахождението й и в последна сметка противозаконната милиардерка да бъде хваната. Игнатова е в листата с най-издирваните от ФБР нарушители. Преди дни огромни немски медии излязоха с изявления за нея във връзка набиращият известност документален филм на Йохан декор Мирбах, отдаден на Ружа Игнатова. 

Едно от изданията отбелязва, че единствено в Германия над 60 000 души са повярвали в криптовалутата, а по целия свят броят им надвишава 3 милиона. Докато Игнатова харчи по 100 000 паунда всекидневно за шопинг, то в Уганда едно семейство губи всичките си пари, разкрива кино лентата на проверяващия публицист. Един от юристите на потърпевшите споделя за нея, че бизнесът й е бил да продава очаквания.

Дали Ружа Игнатова е убита или живее под непозната идентичност някъде в Дубай, документалният филм не дава отговор на този въпрос. За сметка на това пък демонстрира по какъв начин блясъкът може да извърши с подправено наличие една структура от неистини, която въпреки всичко в последна сметка рухва. 

А че измамата „ OneCoin “ продължава и без Ружа Игнатова, под други имена и в ръцете на други хора – това е още едно от посланията на тази невероятна история. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР