Русе. От 4 до 6 юни в зала Европа“ на

...
Русе. От 4 до 6 юни в зала Европа“ на
Коментари Харесай

В Русе ще се проведе събитие за учениците с предприемачески дух под надслов „Започни млад“

Русе. От 4 до 6 юни в зала „ Европа “ на Доходното здание в Русе ще се организира форумът „ Започни млад/Start Young Ruse ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Той е проведен от списание “Български бизнесмен ” и Община Русе в партньорство с Русенския университет и е ориентиран към учениците от 11 и 12 клас.

Целта му е младежите, искащи да се занимават със личен бизнес, да получат на практика познания по тематиката и да се свържат с висшето обучение и бизнеса на място.

Събитието стартира в петък, когато участниците ще презентират свои бизнес хрумвания и ще образуват екипи, с които да ги развият. Идеята е възпитаници от разнообразни учебни заведения да работят взаимно за основаването на модел на работеща започваща компания. Всеки екип ще бъде подсилен от наставник и ще има опцията да получи скъпи препоръки от бизнес водачи и локални бизнесмени.

В неделя участниците ще показват пред жури своите базови прототипи и бизнес модел, като най-хубавият екип ще получи финансово подучване за реализирането им.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР