Русе. Народният представител от ГЕРБ-Русе д-р Андриан Райков присъства на

...
Русе. Народният представител от ГЕРБ-Русе д-р Андриан Райков присъства на
Коментари Харесай

Русе: Народният представител от ГЕРБ Андриан Райков присъства на откриването на новата учебна година в СУ „Васил Левски“ във Ветово

Русе. Народният представител от ГЕРБ-Русе доктор Андриан Райков участва на откриването на новата образователна година в СОУ „ Васил Левски “ във Ветово, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той поздрави шефа на образователното заведение, учителите и учениците с думите: „ Задачата на учебното заведение е да приготви всички възпитаници за едно по–добро бъдеще. Бъдеще, в което да бъдат съумели хора “. За да се случи това, депутатът прикани учениците да открият гения си и благодарение на учителите да го развият, като непрекъснато усъвършенстват уменията си в професионалните посоки и уголемяват знанията си. Той подчертава върху ролята на учителите за обосноваване на учениците, дисциплинирането им, в поощряване на творчеството и упоритостите им.
Д-р Райков прикани младежите да не се опасяват от грешките, които ще позволен по време на образователния развой, тъй като точно от тях ще могат да се поучат и надградят постигнатото до момента. Той пожела децата и младежите да имат доста храброст, непримиримост и сила в осъществяване на ежедневните задания и гонене на поставените цели.
Народният представител помоли всички присъстващи възрастни и представителите на общинската администрация да се грижат и запазят благосъстоянието на това образователно заведение – неговите възпитаници. „ Нека всеки ден имате мотиви за горделивост и с усмивка да казвате „ аз съм техният преподавател ” или „ аз съм техният родител “. Необходимо е младите да видят ясно нашия образец и отношение към знанието, нашето възприятие за отговорност и правдивост “, акцентира доктор Райков.
Тържеството по случай откриването на новата образователна 2017/2018 година бе почетено от кмета на Община Ветово, общински съветници и други посетители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР