Румен Руменов, който вкара гола за Спартак Варна при равенството

...
Румен Руменов, който вкара гола за Спартак Варна при равенството
Коментари Харесай

Румен Руменов: Не мога да повярвам как губим ценни точки

Румен Руменов, който вкара гола за Спартак Варна при равенството 1:1 в гостуването на Ботев Враца, бе определен за Играч на мача. Халфът на " соколите " обаче бе разочарован след срещата, откакто отборът му изпусна трите точки в самия край.

" Изключително разочароващо е, в следващ мач в последните секунди губим жизненоважни точки. Не знам на какво се дължи, дали на темперамент, или на централизация. Всеки път вършим разбор на нещата, свършва мача съжаляваме. Не мога да допускам по какъв начин губим скъпи точки в края на мача, не мисля, че това е шанс. Късметът един път да ти обърне тил, повторно, а на нас постоянно. Не мога да си го обясня ", показа той.

" Донякъде напрежението въздейства. Ние не би трябвало да се оправдяваме с него, ние сме експерти - излизаме и играем. Така или другояче сме на последно място, по-надолу не можем да слезем. Говорим си в съблекалнята всички да се поддържаме, вършим го и най-после постоянно нещо става, не знам просто ", добави Руменов.

" Щом имаме теоретични шансове, ще се борим, нямаме различен избор. Всички желаеме да останем в елита на българския футбол. Имаме страхотни почитатели, желая да се извиня от името на целия тим за това, което става през целия сезон. Както всеки мач, те ни поддържаха. Ние не можем да застанем очи в очи с тях. Абсолютно цялата неточност е в нас. Нещо нещата не се получават и не знам за какво ", разяснява полузащитникът.

" Ние сме задължени и против Хебър у дома, пред аудитория, уповавам се да спечелим трите точки, по този начин да ни пристигна самочувствие ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР