Румен Радев запази своето доверие през последните 5 години, защото

...
Румен Радев запази своето доверие през последните 5 години, защото
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: Румен Радев запази доверието, защото чувстваше пулса на народа

Румен Радев резервира своето доверие през последните 5 години, тъй като той усещаше пулса на народа. Това сподели в изборното студио на bTV Светлана Шаренкова от инициативния комитет, издигнал Радев за президент.

По думите й Румен Радев е спечелил, тъй като е теоретичен да бъде почтен, „ да бъде до хората, да се отнася със съпричастност към проблемите на хората и да не заобикаля никой. Такава беше и акцията. Аз не виждам различен политик, който може да събере цялостни площади “, означи Шаренкова.

Румен Радев сплоти народа, той не можеше да застане на страната на мафията, той спазваше Конституцията, добави тя.

Румяна Коларова от инициативния комитет, издигнал Анастас Герджиков за президент, съобщи, че проф. Герджиков има всички тези изброени качества и даже повече.

Според нея това, което не е имал, е властта:

„ Цялата власт беше съсредоточена в ръцете на Румен Радев през последните 6 месеца и това, което видяхме, е какво: първо видяхме, че набъбна напрежението сред етнически общности, които за 30 години се опитваме да интегрираме, и второ – видяхме, че необикновено доста набъбна нежеланието на хората да вземат участие в изборите. Има защо да се замислим, освен ние, а и ръководещите. Вторият мандат е и финален мандат, което значи, че се надявам президентът Радев да стартира да мисли не за преизбирането си, а за бъдещето на България “, означи Коларова.

Според Румяна Коларова проф. Герджиков е отбелязал победа още след първата седмица.

„ Той коренно промени стила на акцията. Той наложи лозунгът, с който потегли – обединяване към общи цели, да загърбим разликата. Той го наложи като жанр и като приоритет на всеки един участник. Той го постанова и сега “, сподели още Коларова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР