Румен Радев успя така да раздели нацията, че дори днес

...
Румен Радев успя така да раздели нацията, че дори днес
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Румен Радев успя да раздели и нацията, и партиите

Румен Радев съумя по този начин да раздели нацията, че даже през днешния ден човек би трябвало да избира място където да отиде, с цел да можем да приказваме за обединявания, не за разцепление, сподели водачът на ГЕРБ, който избра на 3 март да се поклони в Пантеона на котленските възрожденци.

" Опита се и нас да раздели от нацията ", упрекна той още президента в Котел.

" Днес има експанзия, война, нелегално навлизане на територията на Украйна. Целият либерален свят осъди това. В същото време, да си забравяме историята и хилядите починали и съветски, украински, финландски и балкански военни са дали живота си и сме се освободили ", сподели Борисов.

" На Радев не му е задоволително към този момент, че се опита нас да ни раздели - ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с Българска социалистическа партия, " Промяната ", " Да България " - отидоха на по 3-4 % и с това ръководят, добави Борисов.

" Призивите ни за обединяване не се схващат. Спомнете си фразата Румен-Радевата зима идва и тя пристигна. Опашките по бензиностанциите, колосален скок на тока, газа, енергийните носители, никакво строителство. Всичко това докара Румен Радев ", добави още водачът на ГЕРБ.

По думите му държавното управление няма политика.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР